سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم دشمن آنند که نمى‏دانند . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 92 مهر 4 , ساعت 3:51 عصر

ارزیابی شما از سخنرانی حسن روحانی در سازمان ملل چیست؟ //واکنش ضدانقلاب به مواضع رییس‌جمهور //از جیب

آستارا نیوز :این بار کسی سالن را ترک نکرد و روسای کشورهای جهان تا پایان، سخنرانی رییس‌جمهوری ایران را گوش دادند. حضور روسای جمهوری‌اسلامی ایران در سازمان ملل همیشه خبرساز بوده است. چه آن روز که محمدعلی رجایی پای خود را بر تریبون محل سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد گذاشت و از شکنجه‌های شاه گفت و چه امروز که حسن روحانی از گفت‌وگو و تعامل با جهان سخن گفت.
 از چند روز قبل از سفر روحانی به مقر سازمان ملل متحد ، این که آیا او و باراک اوباما با یکدیگر دیدار خواهند کرد یا خیر؟ به مهم ترین موضوع برای گمانه زنی های سیاسی تبدیل شده بود به طوری که گمان می رفت در ضیافت ناهار بان کی مون ، دبیر کل سازمان ملل متحد ، برای لحظاتی دو رئیس جمهور با یکدیگر روبرو شوند و با هم دست بدهند تا عکس سال گرفته شود.


با این حال برخلاف انتظارها او در ضیافت ناهار دبیرکل سازمان ملل متحد حاضر نشد تا امکان دیدار با باراک اوباما از بین برود.در نتیجه با این غیبت عملا پرونده گمانه‌زنی‌ها میان روسای جمهوری ایران و آمریکا با واسطه‌گری دبیرکل سازمان ملل متحد بسته شد.

حسن روحانی پیش از شروع سخنرانی خود در سازمان ملل با فرانسوا اولاند رییس‌جمهوری فرانسه و کریستین لوگارد رییس صندوق بین‌المللی پول دیدار و گفت‌وگو کرد.

حال پس از شرکت نکردن هیات ایرانی در ضیافت ناهار بان کی مون دبیر کل سازمان ملل، همه نگاه ها به سخنرانی دو رئیس جمهور دوخته شده بود تا از میان صبحت های آنها بتوان نکته ای را دریافت.

هنگام سخنرانی رؤسای جمهور دو کشور ، از یک سو هیچ یک از دو رئیس جمهور در سالن حضور نداشتند و از سوی دیگر، صندلی های نمایندگان طرف مقابل هم خالی نبود. هر دو کشور ، راه میانه را برگزیده بودند:« نه ترک سالن و نه حضور در عالی ترین سطح ؛ بلکه حضور در پای سخنان طرف مقابل ، در قامت یک هیأت کوچک دیپلماتیک. »


این بار کسی سالن را ترک نکرد و روسای کشورهای جهان تا پایان، سخنرانی رییس‌جمهوری ایران را گوش دادند. حضور روسای جمهوری‌اسلامی ایران در سازمان ملل همیشه خبرساز بوده است. چه آن روز که محمدعلی رجایی پای خود را بر تریبون محل سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد گذاشت و از شکنجه‌های شاه گفت و چه امروز که حسن روحانی از گفت‌وگو و تعامل با جهان سخن گفت.

 گمانه‌زنی‌ها تا به اینجا، محقق نشد. حسن روحانی در ضیافت ناهار دبیرکل سازمان‌ملل که احتمال می‌رفت به مصافحه او و اوباما منجر شود، حضور پیدا نکرد.اوباما هم هنگام سخنرانی روحانی غایب بود اما «شاید وقتی دیگر» این دیدار انجام شود.
 

 حسن روحانی در ساعات اولیه افتتاحیه مجمع عمومی سازمان‌ملل حضور نیافت. سخنران ابتدایی این مراسم، دبیرکل سازمان‌ملل بود که به نوعی میزبان این مراسم به شمار می‌آید، پس از آن رییس‌جمهوری آمریکا سخنرانی کرد. در زمان سخنرانی او از هیات ایرانی، وزیر خارجه و معاون بین الملل ظریف حضور داشت. اما روحانی در زمان نطق اوباما پای سخنرانی‌اش ننشست.

حسن روحانی که برخی معتقد بودند در این سفر، قفل سی وچهار ساله رابطه تهران – واشنگتن را باز می‌کند، در میهمانی ناهار سازمان‌ملل هم حضور نیافت. اگر چه دیدار اوباما و روحانی هنوز صورت نگرفته اما به نظر می‌رسد مذاکرات ایران و آمریکا در سطح وزرای خارجه دو کشور یعنی جان کری و محمدجواد ظریف انجام گیرد.

 به گزارش رویترز یک مقام ارشد آمریکایی گفته است: «دیداری میان اوباما و روحانی صورت نخواهد گرفت… ما به‌طور ضمنی گفتیم در صورتی که امکانش پیش بیاید، دو طرف می‌توانند در حاشیه نشست با یکدیگر گفت‌وگو کنند.

این مقام آمریکایی افزود: «طرف ایرانی پاسخ داد و مشخص شد که در حال حاضر، با در نظر گرفتن شرایط سیاسی در ایران، این دیدار برایشان بسیار پیچیده است.» به گزارش خبرگزاری فرانسه، آمریکا به ایران پیشنهاد «مواجهه» با اوباما را داده است، اما این امر «بسیار پیچیده» بود.

از سوی دیگر خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی «ایرنا» ساعات پایانی شب گذشته، به نقل از یک مقام ایرانی در مورد ملاقات روسای جمهور ایران و آمریکا نوشت: دو طرف از اصل گفت‌وگو استقبال کرده‌اند. او، با اشاره به اینکه محتوا و ثمربخش‌بودن نتایج این دیدار مورد توجه طرفین قرار دارد، گفت: دو طرف تصمیم گرفتند در یک دوره زمانی مناسب و در سطوح مختلف زمینه‌های لازم را برای مذاکرات سازنده در موضوع هسته‌ای فراهم آورند.

طبق رسم معمول سازمان ملل، روسای شرکت کننده در مجمع عمومی کنار یکدیگر عکس یادگاری می‌گیرندبرخی از ناظران در انتظار رخدادهای احتمالی قاب عکس فردا هستند

————————–
حضور روسای جمهور کشورمان برای شرکت در اجلاس سازمان ملل همواره مورد توجه رسانه ها و مقاما بسیاری از کشور ها قرار گرفته است و تا مدت ها رسانه ها مواضع کشورمان بررسی و به تحلیل آن می پرداختند.

از آن روزی که محمدعلی رجایی پای خود را بر تریبون محل سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد گذاشت و از شکنجه‌های شاه گفت تا سیدمحمد خاتمی 16 سال پیش در صحن عمومی سازمان ملل چهره‌ای متفاوت از ایران به نمایش گذاشت، او به کشورهای جهان پیشنهاد داد برای جلوگیری از جنگ و اختلاف سال 2001 را سال گفت‌وگوی تمدن‌ها بنامند؛ پیشنهادی که مورد استقبال جهان قرار گرفت.

محمود احمدی‌نژاد نیز چهره‌ای دیگر از ایران را در سازمان ملل به نمایش گذاشت. سخنرانی‌های مسافر دائمی نیویورک، معمولا با واکنش تند خارجی و در مقابل با استقبال بعضی گروه‌ها و جریان‌های داخلی مواجه می‌شد؛ هرچند سایه سنگین حاشیه‌های پس از سفر احمدی‌نژاد همیشه بر متن غلبه می‌کرد . چه امروز که حسن روحانی از گفت‌وگو و تعامل با جهان سخن گفت.

حسن روحانی پس از هشت سال چالش ایران با کشورهای منطقه و اروپایی عازم نیویورک شد تا همان صدای آشنای مردم ایران را که همیشه از صلح می‌گویند به گوش جهانیان برساند؛

روحانی سخنانش در مجمع عمومی سازمان ملل را اینگونه آغاز کرد: آقای رییس! جهان ما جهانی پر از بیم ‌و امید است: بیم جنگ و مناسبات خصومت‌آمیز منطقه‌ای و جهانی، بیم رویارویی هویت‌های مرگبار مذهبی، قومی و ملی، بیم نهادینه شدن خشونت و افراطی‌گری، بیم فقر و تبعیض خُردکننده، بیم تباهی و نابودی منابع حیاتی، بیم بی‌توجهی به کرامت و حقوق انسان و بیم غفلت از اخلاق. رئیس جمهور اینبار با طرح موضوع اعتدال تصویر متفاوتی از ایران ارائه کرد.

گرچه تاکنون این سخنرانی موجب دیدار روسای جمهور ایران آمریکا نشده است که بیشترین گمانه زنی ها را تا به الان داشته اما آیا این مواضع کشورمان را که توسط رئیس جمهور در این اجلاس مطرح شد را میتوان نشانه‌های خروج از  بن بست مذاکرات هسته ای خواند؟

باراک اوباما دید که پیش از سخنرانی حسن روحانی با لحنی متفاوت وبسیار ملایم‌تر با ایران سخن گفت، آیا این نرمش را می توان دلیل برای تفاهم دو کشور خواند یا خیر؟

—————————————————-

مواضع خوب رئیس‌جمهور در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل و امتناع از دست دادن با اوباما، عصبانیت محافل ضد انقلاب و فتنه‌گر را موجب شد.

در این زمینه شبکه صهیونیستی بالاترین به قلم یکی از عناصر ضد انقلاب نوشت: «روحانی نه احمدی نژاد هست و نه خاتمی بلکه دقیقاً کپی شده [آیت‌الله] خامنه‌ای است. سخنان حسن روحانی در جاهای مختلف را که می‌شنوم تنها یاد یک شخصیت می‌افتم. آن شخصیت نه احمدی‌نژاد نه خاتمی بلکه شخص [آیت‌الله] سیدعلی خامنه‌ای است. شما می‌توانید نقطه نظرات مختلف روحانی را بررسی کنید. از نقطه نظر در مورد کهریزک تا نقطه نظر در مورد فتنه (جنبش سبز ملت ایران). از نقطه نظر در مورد رفع شبهه در انتخابات تا نقطه نظر در مورد سپاه پاسداران حتی در مورد توبه کردن موسوی و کروبی و امثالهم هم نظرات [آیت‌الله] خامنه‌ای را دقیقاً تکرار می‌کند.»

همکار بالاترین می‌افزاید: اگر بخواهیم شخصیت رهبر را هم در نظر بگیریم او آن تندروی‌های خاص را ندارد و بسیاری مواقع حد بین تندروها و اصلاح‌طلبها می‌شود. حال که روحانی به سازمان ملل رفت بسیاری انتظار داشتند که یک معجزه کند ولی چیزی که دیدیم و شنیدیم دقیقا سخنان رهبر بود که در آنجا بازتاب داده شد و دقیقا همان ژست‌ها گرفته شد. مثلاً نرفتن به سر سفره شام [ناهار!] بان‌کی‌مون که مبادا با اوباما دیدار کند یا نرفتن به سخنرانی‌ اوباما. خوب است سخنرانی [آیت‌الله] خامنه‌ای در دهه 60 در سازمان ملل را هم ببینید.

از سوی دیگر سایت فتنه‌گر جرس (ارگان حلقه لندن) از قول مرتضی- ک از اعضای متواری گروهک ملی مذهبی نوشت: روحانی در سازمان ملل تلاش کرد سخنگو و مجری همان «نرمش قهرمانانه»‌ای باشد که رهبر جمهوری اسلامی از آن می‌گوید: همه سخنان روحانی در یک «متن» متبلور می‌شد و صورت بندی؛ «اقتدار جمهوری اسلامی». روحانی به وضوح تلاش می‌کرد سخنگو و مجری همان «نرمش قهرمانانه»‌ای باشد که رهبر جمهوری اسلامی از آن می‌گوید. این چنین، وی تمام ارتفاع صدا و بلاغت کلام و جدیت سیمای خود را به کار گرفت که به مخاطبان- و به خصوص غرب- یادآوری کند «جمهوری اسلامی ایران بر اعمال حقوق خود پافشاری می‌کند»؛ رعایت «احترام» جایگاه جمهوری اسلامی، ضروری است؛ و «پذیرش اعمال حق غنی‌سازی و سایر حقوق هسته‌ای ایران» برای تهران اهمیت دارد و اینکه ایران «یک قدرت منطقه‌ای» است که نه فقط در قبال «امنیت منطقه»، احساس مسئولیت می‌کند بلکه «امنیت جهان» را نیز در نظر دارد. روحانی البته چنان که مشتاقان تغییر منتظر بودند، قدر فرصت عالی را ندانست.

همچنین جمشید- ب در تحلیل بی بی‌سی با تخطئه مواضع دکتر روحانی مدعی شد «روحانی هیچ گام روشن و مشخصی برنداشت» و صدای آمریکا در گزارشی اعلام کرد «روحانی برای اینکه با اوباما مواجه نشود و دست ندهد به ضیافت بان‌کی‌مون نرفت. عدم حضور روحانی در این مهمانی نشانه تجربه وی و هماهنگی او با رهبری و سپاه پاسداران است.»

اما از جمله مضحک‌تر اظهارات «روح‌الله- ش» از اعضای فراری شاخه جوانان حزب مشارکت است که در وبلاگ خود می‌نویسد: «من اگر جای روحانی بودم سر میز ناهار و شراب می‌نشستم و از میزبان می‌خواستم سر میز من گوشت خوک و مشروبات الکلی نگذارد و… خود من اینجا در دانشگاه متوجه نشده‌ام اما آشپزها به من تذکر داده‌اند که غذا از گوشت خوک درست شده (!).
دکتر روحانی به خاطر سرو مشروبات الکلی در مهمانی بان‌کی‌مون از حضور در آن امتناع کرد.

—————————–
 اظهارات روز گذشته رییس بانک مرکزی در خصوص دلایل تغییر نرخ ارز، ترمز کاهش قیمت دلار را کشید و عملا اولین دخالت جدی دولت یازدهم در بازار را رقم زد. این گونه به نظر می‌رسد که دولت برای تامین کسری بودجه خود به جیب مردم پناه آورده و قصد ندارد دلارهایش را ارزان بفروشد!

در حالی که روند کاهش نرخ دلار و سایر ارزها تا روز گذشته ادامه داشت، ولی الله سیف در اظهاراتی که به نظر کاملا هدف‌دار و از قبل تعیین‌شده می‌رسید، گفت "کاهش نرخ ارز به هیچ وجه دلیل خاصی ندارد و تنها دلیل آن خبرهای خوشبینانه نسبت به شرایط اقتصادی در آینده بوده است. در حال حاضر نرخ ارز در بازار به کف قیمت رسیده است."
 

همین اظهارنظر کافی بود تا روند کاهش نرخ ارز به یکباره متوقف شود و فرصت تک نرخی شدن دلار از میان برود. گفتنی است روند کاهش نرخ ارز در روزهای گذشته بسیاری از کارشناسان اقتصادی را به هم‌نرخ شدن ارز مبادله ای و ارز بازار امیدوار کرده بود که دخالت بحث برانگیز دولت، این موضوع را از اساس منتفی کرد.

گفته می شود دلیل اصلی دخالت سیف در بازار ارز که با هدف جلوگیری از روند کاهش نرخ ارز انجام گرفت به کسری بودجه دولت و تلاش برای رفع این کسری از طرق مختلف مربوط می شود.

مسئولان اقتصادی دولت یازدهم در آغاز فعالیت خود از کسری 60 هزار میلیارد تومانی بودجه گلایه و تلاش کردند تا با پافشاری روی این موضوع مجلس را به کاهش بودجه و یا باز گذاشتن دست دولت برای رفع این کسری وادار کنند.

این در حالی است که آخرین تلاش دولت که ارائه لایحه‌ای دوفوریتی با هدف دور زدن قانون بودجه و تلاش برای برداشت 6 درصد از سهم صندوق توسعه ملی بود با مخالفت نمایندگان مردم با دو فوریت آن، تقریبا با شکست روبرو شد هرچند دولت هنوز هم از اصلاح قانون بودجه به روندی که پیشنهاد داده ناامید نشده و امیدوار است با دور زدن قانون اولیه و کاهش سهم صندوق توسعه ملی از 26 به 20 درصد که به تبع آن با افزایش درآمدهای نفتی مواجه خواهد شد بخشی از کسری بودجه را حل کند.

با این وجود به نظر می رسد تیم اقتصادی دولت به این نتیجه رسیده که بخش اعظم کسری بودجه را مستقیما از جیب مردم تامین کند و در اولین گام در این راستا، جلوی کاهش نرخ ارز را گرفت تا به کم شدن درآمد بانک مرکزی منتج نشود.

گفتنی است دولت یازدهم با شعار "عدم دخالت دولت در بازار" به تبلیغ برنامه های اقتصادی خود پرداخته بود اما در اولین چالش جدی با دخالت در بازار ارز، فرصت طلایی تک نرخی شدن ارز را از میان برد.

تغییر در معاونت‌های وزارت علوم در حال بررسی است/ پاسخ سرلشکر سیلمانی به اوباما//پاره شدن تسبیح سید ح

جعفر توفیقی سرپرست وزارت علوم در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد در واحد علوم تحقیقات در جمع خبرنگاران گفت: تغییر معاونت پژوهشی وزارت علوم به این دلیل بود که فضا را ایجاد کنیم تا افراد توانمند دیگر با ایده‌های جدید کار کنند، مهدی‌نژاد نوری معاون پژوهشی سابق وزارت علوم نیز فردی پرتلاش و شایسته بود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا مهدی‌نژاد نوری به عنوان رئیس دانشگاه مالک اشتر مشغول به کار می‌شود یا خیر؟ گفت: این مسئله بحث دیگری است ولی وی فعلاً به عنوان عضو هیأت علمی در دانشگاه مالک اشتر مشغول می‌شود.

توفیقی افزود: در رابطه با تغییر معاونان آموزشی و فرهنگی نیز مشغول رایزنی هستیم که اگر به جمع‌بندی برسیم اقدام می‌کنیم.

به گفته سرپرست وزارت علوم، تغییر رئیس دانشگاه امیرکبیر صحت ندارد.

وی در رابطه با افزایش شهریه برخی دانشگاه‌ها گفت: افزایش شهریه باید به تصویب هیأت امنای دانشگاه‌ها برسد و متعارف باشد.

وی افزود: اگر شهریه هر دانشگاه غیرمتعارف باشد مانند دانشگاه پیام نور تجدیدنظر می‌کنیم.

توفیقی در مورد برنامه‌های وزارت علوم گفت: کارها طبق روال پیش می‌رود ولی نیاز به بازنگری داریم تا بین صندلی‌های دانشگاه‌ها و بازار کار توازن ایجاد کنیم.

————————-

وزرای امور خارجه لهستان، نیوزلند، سنگاپور و بلاروس روز چهارشنبه در حاشیه شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد به طور جداگانه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و پیرامون گسترش مناسبات دوجانبه، افزایش همکاری‌های اقتصادی و تجاری، تحولات جاری در منطقه و موضوعات مهم بین المللی رایزنی کردند.

*بررسی مناسبات تهران – ورشو

 ظریف در اولین دیدار پیش از ظهر چهارشنبه خود با وزیر خارجه لهستان، ضمن اشاره به مناسبات تهران – ورشو، توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین دو کشور را یادآور شد.

وی در این زمینه به آمادگی برای تسهیل رفت و آمد تجار و بازرگانان دو طرف اشاره کرد.

وزیر امور خارجه لهستان نیز در این دیدار علاقمندی کشورش را برای تعمیق روابط از جمله در زمینه تجاری اعلام و خواستار هموار شدن بسترهای لازم در این ارتباط شد.

طرفین در این دیدار رایزنی‌های منظم معاونین وزرای خارجه دو کشور به منظور بررسی راه‌های گسترش همکاری‌ها و همچنین رایزنی و همکاری در محافل بین‌المللی را مورد توجه قرار دادند.

اوضاع در سوریه، خلع سلاح شیمیایی همه اطراف در این کشور، تحولات افغانستان و مسئله هسته‌ای از دیگر محورهای مذاکرات وزرای امور خارجه ایران و لهستان بود.

در این دیدار ظریف از همتای لهستانی خود برای سفر به ایران دعوت به عمل آورد که با استقبال وزیر امور خارجه لهستان مواجه شد.

*استقبال نیوزیلند از مواضع سازنده دولت ایران

به گزارش فارس، وزرای امور خارجه ایران و نیوزلند نیز طی دیداری جداگانه راه‌های توسعه روابط دوجانبه را بررسی کردند.

ظریف در این دیدار با اشاره به روابط تهران – ولینگتون، بر ضرورت ارتقاء سطح مناسبات فیمابین تاکید و فضا را برای پیشرفت همکاری‌ها مناسب ارزیابی کرد.

وی در این ارتباط همکاری‌های تجاری دو کشور از جمله در حوزه کشاورزی را مورد توجه قرار داد.

وزیر امور خارجه نیوزلند نیز با اشاره به روابط قدیمی ایران و نیوزیلند، بر تقویت روابط و تماس‌های سیاسی دو کشور تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه ما با علاقه اخبار انتخابات ایران را دنبال می‌کردیم، تصریح کرد: ما از سیاست‌ها و مواضع سازنده دولت جمهوری اسلامی ایران، استقبال می‌کنیم.

وزیر خارجه نیوزیلند با اشاره به فضای سازنده موجود، تمایل کشورش را برای توسعه روابط تجاری و ادامه تماس‌های دو کشور اعلام کرد.

در این دیدار بحران سوریه و مسئله هسته‌ای نیز مورد توجه قرار گرفت و ظریف مواضع جمهوری اسلامی ایران را بیان داشت و وزیر خارجه نیوزلند به نقش ایران در منطقه اشاره کرد.

* رئیس مجلس سنگاپور به تهران می‌آید

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سنگاپور نیز در دیداری جداگانه پیرامون روابط دوجانبه و تحولات مهم منطقه‌ای و بین المللی از جمله مسئله هسته‌ای، سوریه تبادل نظر کردند.

ظریف با اشاره به اینکه روابط خوب دو کشور به خوبی پیش می‌رود، سفر آتی رئیس مجلس سنگاپور به تهران را یادآور شد.

وی به زمینه‌های همکاری در امور تجاری، فرهنگی و هنری و عرصه‌های بین‌المللی اشاره کرد.

وزیر امور خارجه سنگاپور نیز در این دیدار، به روابط خوب دوجانبه و ارتباطات مردمی بین دو کشور اشاره کرد.

وی با ابراز علاقه به توسعه روابط دوجانبه، ظرفیت‌ها در زمینه همکاری‌های فرهنگی را فراوان دانست و خواستار یافتن زمینه‌ها و ظرفیت‌های جدید همکاری شد.

در این دیدار نیز تحولات سوریه و مسئله هسته‌ای از محورهای مذاکرات دو وزیر بود.

*بررسی راه‌های ارتقای سطح روابط تهران و مینسک/ایران شریک کلیدی بلاروس در منطقه

راه‌های ارتقاء سطح روابط تهران – مینسک نیز در دیدار وزرای امور خارجه ایران و بلاروس مورد بررسی قرار گرفت.

ظریف در این دیدار گفت: ما برای روابط با بلاروس اهمیت زیادی قائل هستیم و آماده توسعه روابط دوجانبه و چندجانبه با کشور دوست بلاروس هستیم.

وی ظرفیت‌های متقابل دو کشور برای افزایش همکاری‌ها را فراوان دانست و از سفرهای متقابل معاونین وزرای خارجه دو کشور و انجام رایزنی‌های منظم سیاسی استقبال کرد.

وزیر امور خارجه بلاروس نیز انتصاب ظریف به سمت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

وی گفت: ما ایران را یک شریک کلیدی در منطقه دانسته و آماده همکاری در کلیه زمینه‌ها در جهت منافع دو کشور هستیم.

وزیر خارجه بلاروس با تاکید بر ضرورت رایزنی‌های منظم سیاسی معاونین وزرای خارجه دو کشور برای طراحی برنامه‌های آینده روابط دو کشور، گفت: علاقمندیم همکاری‌های اقتصادی با ایران را تعمیق بخشیم.

در این دیدار همکاری‌ها در حوزه بین‌المللی مورد توجه قرار گرفت.

*اراده جدی دو طرف برای حل موضوع هسته‌ای

گفتنی است در این دیدارها دکتر ظریف مواضع کشورمان را در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین المللی بیان کرده و روند مردم سالاری در ایران، نشاط سیاسی، حمایت و پشتوانه مردمی نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران از طریق برگزاری انتخابات و آراء مردم را تشریح کرد.

وی با تاکید بر اراده جدی کشورمان برای آغاز مذاکرات با 1+5، تصریح کرد که چنانچه در طرف مقابل نیز این اراده جدی وجود داشته باشد، حل این مسئله ممکن است.

ظریف در خصوص مسئله سوریه با ابراز خرسندی از به نتیجه رسیدن تلاش‌ها در جهت جلوگیری از جنگ، کاربرد سلاح شیمیایی توسط هر کسی و در هرجا را محکوم و تاکید کرد که خلع سلاح شیمیایی باید جامع و شامل همه اطراف در سوریه باشد.

————————-

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در پاسخ به سخنان اوباما در مورد اینکه به دنبال براندازی جمهوری اسلامی نیستیم، گفت: این سخن شما اظهار لطف نیست بلکه اعلام ناتوانی است، شما نتوانسته و نمی‌توانید در پی براندازی نظام جمهوری برآیید.

خبرگزاری فارس: آمریکا نتوانسته و نمی‌تواند در پی براندازی جمهوری اسلامی برآید
 

 

 سردار سرلشکر قاسم سلیمانی صبح امروز در کنگره شهدای دفاع مقدس استان کرمان اظهار داشت: اینکه اوباما می‌گوید ما به دنبال براندازی جمهوری اسلامی ایران نیستیم به این علت است که نمی‌توانند براندازی کنند.

وی بیان کرد: تمام تلاش آمریکا تا به امروز برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده است.

وی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: ضلع مهم تلاش شما تا به امروز برای مقابله با جمهوری اسلامی بوده است.

سردار سلیمانی تصریح کرد: اینکه می‌گویید به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی نیستیم، این سخن اظهار لطف نیست بلکه اعلام ناتوانی است، شما نتوانسته و نمی‌توانید در پی براندازی نظام جمهوری برآیید.

سلیمانی افزود: آمریکا در 35 سال گذشته ناجوانمردانه‌ترین و بدترین اقدامات را علیه نظام جمهوری اسلامی انجام داده است که این سابقه در ذهن ملت باقی می‌ماند.

وی ابراز داشت: شما حتی برای خرید دارو توسط ملت ایران محدودیت قائل می‌شوید.

این یادگار دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد:‌ اینکه می‌گویید در فکر براندازی نظام نیستید وقتی قابل قبول است که آثار این حرف اوباما از سیاست آمریکا محو شود.

——————

وحید احمدی عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس با حکمی از سوی توفیقی سرپرست وزارت علوم، معاون پژوهشی این وزارتخانه شد.

بر اساس این گزارش، محمد مهدی‌نژاد نوری معاون پژوهشی سابق وزارت علوم صبح امروز توسط توفیقی برکنار شد.

——————

مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد صبح امروز با حضور سیدحسن خمینی عضو هیئت امنای این دانشگاه، جعفر توفیقی سرپرست وزارت علوم، میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد، دانشجو رئیس سابق دانشگاه آزاد و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد، معاونان این دانشگاه، برخی از نمایندگان مجلس و اعضای شورای شهر تهران در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد برگزار شد.

در این مراسم سیدحسن خمینی با یک ماشین اسکورت و میرزاده به همراه 4 خودرو در دانشگاه آزاد حاضر شد.

بر اساس این گزارش، پیش از آغاز مراسم حدود 30 جانباز در بیرون از درب دانشگاه منتظر ورود بودند که به دلیل نداشتن مجوز اجازه ورود به آنها داده نشد.

این مراسم بدون حضور یاسر هاشمی و با عکس هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد برگزار شد.

فرهاد دانشجو در زمان ورود به سالن محل برگزاری مراسم با چفیه وارد شد.

در این مراسم چندتن از جانبازان فتنه 88 حضور داشتند که یکی از آنها جانباز 70 درصد بود.

در بین حضار پلاکاردهایی با جملاتی همچون " فرهاد انقلابی تشکر تشکر"، "لبیک یا خامنه ای" و " این گردبادها که به غیرت درآمده اند تسلیم رهبرند که طوفان نمی کنند" دیده می شد.

در زمان ورود فرهاد دانشجو به دانشگاه جانبازی چفیه خود را بر کردن دانشجو انداخت.

حمید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد در سخنرانی خود از توفیقی به عنوان وزیر علوم دولت یازدهم نام برد.


لیست کل یادداشت های این وبلاگ